Bonzai manager Daniel Park, says he doesn't know the cultural roots of
"body sushi" but insists it is "performance art."
ボンザイのマネージャー、ダニエル朴氏は、女体盛りの起源は知らないが
これはパフォーマンスアートであると主張する。
The women, the food and the diners make a
"spontaneous piece of art which changes every time a
piece of fish is taken," he said.
彼は女体盛りに乗る女性と料理は、一切れの魚がつまみ取られるたびに
変化していく本能的な芸術であるとも言う。
Bonzai chef and owner Jun Hong, a Korean-American,
claims he's helping to popularize Japanese and Asian
culture to people who may never have been exposed to it.
ボンザイのシェフでありオーナーでもある在米韓国人ジュンホンは
今まで知らなかった人々に日本とアジアのカルチャーを社会に広める
ためにやっていると主張する。
"We've introduced sushi to many people who have
never eaten it before," he says.
彼は、私たちは今まで一度も食べたことがなかった多くの人たちに
寿司を紹介したと言う。
https://www.seattlepi.com/news/article/naked-sushi-leave...
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